Nastavitve piškotkov
Povedali so

Tina Milavec, Toko d.o.o. – vodja trženja

Z delom ekipe aranžiranje Goga smo zelo zadovoljni. Ekipa strokovnih in zelo prijaznih oseb je v novoletno okrasitev naših trgovin vložila ogromno truda in časa ter presegla naša pričakovanja.

dalje...

Poročne obleke in poročna vabila
bann1

PostHeaderIcon Slavica Å tandeker - Maribor


Slavica Å tandeker - Maribor


Povedati vam moram, da sem se z vašo storitvijo srečala prvič in bila izredno zadovoljna. Gospa Gordana je bila zelo korektna, natančna, uslužna - njena odzivnost, pripravljenost svetovati, poslušati, ustreči, je bila res na zavidljivi ravni.

Z eno besedo VSA POHVALA IN ČESTITKE njej za takšen profesionalni pristop do človeka in dela samega. Kar pa se storitve same tiče, tudi tukaj lahko rečem samo pohvalno - cvetje je bilo res izredno lepo, kvalitetno, izdelek sam(oba venca) pa je bil izdelan natanko tako, kot je bil naročen, dogovorjen, pa tudi viden na sliki.

Če sem poštena, je v resnici bil celo lepši, kot na sliki. Zato sem vam bila zelo hvaležna in moji občutki so bili čisto drugačni - bila sem izredno pomirjena, zadovoljna. Zaradi vsega tega sem in bom storitve vašega podjetja priporočala vsem mojim prijateljem in znancem. Ko pa bo prišel čas, da bom spet sama potrebovala kakršnokoli storitev v vaši bogati in vsestranski ponudi, se bom spet spomnila na vas in vas poklicala, saj vem, da vam lahko zaupam.

Želim vam še veliko poslovnih uspehov in v upanju, da ostanete vedno takšni, kot sem vas imela priložnost spoznati, vas prav lepo pozdravljam. Še enkrat HVALA ZA VSE.