Nastavitve piškotkov
Povedali so

Slavica Štandeker - Maribor

Povedati vam moram, da sem se z vašo storitvijo srečala prvič in bila izredno zadovoljna. Gospa Gordana je bila zelo korektna, natančna, uslužna - njena odzivnost, pripravljenost svetovati, poslušati, ustreči, je bila res na zavidljivi ravni.

dalje...

Poročne obleke in poročna vabila
bann1

Floristika

Naloga cvetja je tudi ustvarjanje razpoloženja bodisi na zabavi, obletnicah, sejmu, lokalih, otvoritvah, poroki. Vaš dan je čas za veselje, zato izberite cvetje, ki vas razveseljuje. Vendar ne pozabite, da letni čas in vreme vplivajo tudi na obstoj cvetja. Paziti je potrebno na velikost in obliko šopka, aranžmana, ujemati se mora z vso vsebino.
Pomladno cvetje:
zvončki, trobentice, tulipani, narcise, hijacinte, ranunkule, anemone, frezije, marjetke, šmarnice, španski bezeg, je nežno in vsebujejo veliko vode in nevarnost, da hitro ovenijo.

Poletno cvetje: dalije, sončnice, kale, grebena, vrtnice, floksi, nagelj, mak, potonike … so obstojnejše in zdržijo več časa brez vode, so izrazitejše.

Jesensko cvetje:
cinije, astre, hortenzije, dalije, plodovi šipka, kostanji, drobna jabolka, brusnice, bučke, jerebika, sončnice, hiperikum, kitajske poročne rože – krizanteme, topli odtenki v različnih jesenskih barvah.

Zimsko cvetje: bodika – ileks, eksotično cvetje – proteje, banksije, ananas v kombinacijah z perjem, kristalčki, perlicam, vzdržljivo cvetje.