Nastavitve piškotkov
Povedali so

Slavica Štandeker - Maribor

Povedati vam moram, da sem se z vašo storitvijo srečala prvič in bila izredno zadovoljna. Gospa Gordana je bila zelo korektna, natančna, uslužna - njena odzivnost, pripravljenost svetovati, poslušati, ustreči, je bila res na zavidljivi ravni.

dalje...

Poročne obleke in poročna vabila
bann1

Aranžiranje izložb

Razmišljate kako aranžirati vašo izložbo, vitrino v vašem salonu, trgovini, da bo reklamni učinek največji?

Poseben način oglaševanja v trgovinah sta aranžiranje izložb, dekoracija ali ureditev prodajnega prostora, ki naj zagotovita čimbolj zanimiv prikaz izdelkov.

Razstavljanje izdelkov v izložbah ali vitrinah sta najcenejša in najpomembnejša oblika obveščanja potrošnikov za vsako prodajalno. Slabo razstavljanje v izložbah ali vitrinah povzroči prav nasprotne učinke od zaželenih in pričakovanih. Pri mimoidočih mora izložba ali vitrina ustvariti vsaj vtis o vrsti izdelkov, ki jih ponujajo. V številnih trgovinah še prevladuje misel, da bo reklamni učinek izložbe večji, kolikor več izdelkov bomo natlačili v izložbo ali vitrino. S tem bi naj potrošniki dobili občutek o dobri založenosti prodajalne. Takšna misel je seveda napačna, zlasti če aranžirana izložba ali vitrina ni privlačna in zanimiva, ter časovno neusklajena s prodajalno sezono.

Razstavljene izdelke morajo aranžerji zamenjevati in dopolnjevati, kar ima dodaten raklamni učinek, pri potrošnikih pa ustvari ugodno mnenje o naprednem trgovcu, ki se nenehno prilagaja razmeram na trgu. Razstavljanje izdelkov v prodajalni je najpomembnejše, saj izdelki morajo biti dobro vidni, dostopni do kupca in zanimivo prikazani, razstavljanje mora usmerjati gibanje potrošnikov v prodajnem prostoru, da poveča prodajo ne samo razstavljenega ampak tudi drugega izdelka, da reklamira dejavnost...

Razstavljanje izdelkov je lahko odprtega ali zaprtega tipa. Odprtega tipa je mišljeno na prodajnih pultih, gondolah, policah, kjer je dober pregled nad vsemi izdelki. Zaprti tip razstavljanja (vitrina in izložba) je potreben pri izdelkih, ki morajo biti zaščiteni zaradi higienskih razmer, zaradi večje vrednosti, da bi s tem preprečili tatvine. Reklamni učinek dosežemo, če sortiment prikažemo po blagovnih znamkah, če istovrstne ali sorodne izdelke razstavimo skupaj, paziti moramo na skupine (1,3,5,8..), kompozicijo (horizontalno, vertikalno, krožno, trikotno, diagonalno), tvoriti moramo zgodbo in barvno harmonijo.

Z znanjem, izkušnjami in vašimi željami vam naredimo nepozabno izložbo ali vitrino z pozitivno klimo. Dogovorimo se za ceno, ogled in za uporabljen material.